Can't see anything at all

Jan 21, 2011 at 11:09 AM
Edited Jan 21, 2011 at 11:10 AM

I'm quite new to this, so any diehard stuff I won't get.

 

I installed the program and started on the included tutorial. Only problem I have is that I don't see anything in the design viewer!

Whatever I add, all I see is a border surrounding the thing i added. I can't see buttons, fields ot whatever.

It looks like this: http://i52.tinypic.com/25hfjuh.png

 

How can I fix this?

Jan 29, 2011 at 4:45 PM

I have this problem too. 

Feb 27, 2011 at 5:03 PM

Having the exact same issue here :<

Mar 6, 2011 at 1:35 PM

So uhm, anyone from the development team wanna help us out here?

Three people with the exact same error, the first report dating back to January 21th.

Mar 11, 2011 at 3:57 AM

same issue.. i've just been building past it.. using the non-design view.. :-/  but its really inconvenient..  

Mar 11, 2011 at 4:38 AM

download the Art kit.. and extract to your Interface folder.. now Design view works like a charm.. 

http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=21466

Mar 18, 2011 at 1:53 PM
Edited Mar 18, 2011 at 1:57 PM

There is another version that will actually read the blizzard mpq files. The older version is just out of date in several ways.

Though this may make me a heritic...

http://www.wowwiki.com/AddOn_Studio_2010

The new version will also actually allow you to specify an additional alternate location for art and other game files, in addition to the location for the wow install.  This allows you to drop the blizzard toolkit in a differnt place if you still want to use it and not dirty your wow install.  It will use both to load files.