Please help FAST!

Cannot find one or more components. please reinstall Addon studio for World of Warcraft Is my program saying when i try to download please help me :)

Id #12268 | Release: None | Updated: Feb 21, 2013 at 10:57 PM by Auxilium | Created: Jun 17, 2012 at 6:50 PM by zoralex

Help Blank Frames!

maybe im just stupid but in the "help" it dousent say anything about this but my frame's are just blank nohing in them no cool wow design border or anything :( so yeah im on Microsoft Windows xp Ho...

Id #11898 | Release: None | Updated: Feb 21, 2013 at 10:57 PM by Celess | Created: Mar 20, 2012 at 7:46 AM by xcvbnhy6

Setting the FontHeight property has no effect in game

Setting the font height property in the frame editor doesn't appear to have any effect on the size of text rendered in the actual game.

Id #11147 | Release: None | Updated: Feb 21, 2013 at 10:57 PM by Celess | Created: Aug 4, 2011 at 12:04 AM by doug65536

Should have Lua syntax checker

There is no facility to do any syntax checking at all. Would be great if the Lua engine were at least minimally integrated and would do a syntax check for basic syntax errors (like improperly neste...

Id #11146 | Release: None | Updated: Feb 21, 2013 at 10:57 PM by doug65536 | Created: Aug 4, 2011 at 12:01 AM by doug65536

Cannot change tab order of Frame XML

It would be nice to be able to arrange the order of controls so tabbing doesn't jump the selection all over the place. I understand that all the layers are first then all the frames. Perhaps someth...

Id #11145 | Release: None | Updated: Feb 21, 2013 at 10:57 PM by Celess | Created: Aug 3, 2011 at 11:59 PM by doug65536

Editing frame xml then interacting with FrameXML Tree View pane causes crash

If you edit a frame XML file with the text editor, then try to interact with the frame xml tree view tab, you can easily cause the whole IDE to crash. Reliable repro is to do an edit in the xml fil...

Id #11144 | Release: None | Updated: Feb 21, 2013 at 10:57 PM by Celess | Created: Aug 3, 2011 at 11:55 PM by doug65536

Install Fails on 'SetupWowAddonStudioRegistryHive'

Just downloaded Beta 2 and the install fails on the step 'SetupWowAddonStudioRegistryHive'. Log file attached.   Windows 7 x64 I have VS2010 installed.   Let me know if you need anything else.

Id #10001 | Release: None | Updated: Feb 21, 2013 at 10:57 PM by ChrisAnn | Created: Dec 7, 2010 at 3:57 PM by ChrisAnn

cannot correctly parse return statement

The DocumentParser.Parse method sometimes cannot correctly parse the return statement in any block. If there are any statements before the return statement, the return keyword (KWRETURN) might be c...

Id #9839 | Release: None | Updated: Feb 21, 2013 at 10:57 PM by Celess | Created: Nov 10, 2010 at 1:51 PM by hillin

Package Load Failure - Visual Addon Creating

Hello, i have problem with loading package for visual addon creating. Everything i in attachrment. It happens when i create / load project.. When i type "no(nie)" it just throw me into normal XML t...

Id #9303 | Release: None | Updated: Feb 21, 2013 at 10:57 PM by yywanmya | Created: Aug 28, 2010 at 2:20 AM by pedro36

No frame.xml [design]

system 1: XP MCE Final system 2: Windows 7 prof .NET Framework 3.5 sp1   had no problem installing however when i tried to create a test project all it creates is the frame.xml. No designer is crea...

Id #8859 | Release: None | Updated: Feb 21, 2013 at 10:57 PM by wowavidfun | Created: Jun 25, 2010 at 9:22 AM by tidus